Fiat találkozó Szombathelyen

Közel 50 olasz autó gyűlt össze szombathelyi Tesco parkolójában, az eredetileg csak Bravos találkozónak indult rendezvényhez végül szinte a teljes Fiat kínálat csatlakozott. Voltak itt Nagykanizsáról, Zalaegerszegről és Budapestről is, de természetesen a legtöbben Szombathelyről érkeztek.

A szombathelyi fiatosok amúgy minden hónapban rendeznek találkozót, ahol mindenki megmutathatja a legújabb fejlesztéseit és szépítéseit a márkatársaknak. A mostani találkozó felvonulással, és egy kis parkerdei sütögetéssel zárult.

Fiat találkozó Szombathelyen
Fiat találkozó Szombathelyen
szundi
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria