Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Figyeljen a lába elé, ha a Zrínyi utcai Gyöngyös-hídon sétál

Egy részén már beszakadt az aszfalt. Mindenesetre azért önök legyenek óvatosak az említett útszakaszon.

A városban sétálva nem nehéz aszfalthibákra bukkanni. A napokban mi is belefutottunk egy veszélyesebbnek tűnő repedésbe a Zrínyi utcai Gyöngyös-híd gyalogos részén, melynek közepén egy mély lyuk tátong.

Beszakadt aszfalt a híd előtt
Így néz ki a meggyengült rész
Mészáros D. Zsolt
Beszakadt aszfalt a híd előtt
Talán az elmúlt idők esőzése mosta alá az aszfaltot
Mészáros D. Zsolt

De a híd túloldalán is egy erősen korrodálódott, több helyen már meggyengült aknafedélre lettünk figyelmesek.

Beszakadt aszfalt a híd előtt
Erre se szívesen lépnénk már rá
Mészáros D. Zsolt

Még áprilisban írtunk arról, hogy beszakadt az úttest Körmenden Beszakadt az úttest Körmenden, így oldották meg gyorsan April 14. 14:40 és félő, hogy a látottak alapján ez itt is bekövetkezhet, ezért elküldtük kérdéseinket az önkormányzatnak a hibákkal kapcsolatban.

A válaszuk alapján mindkét hiba távközlési aknánál található, ezért felvették a kapcsolatot a Telekommal, mert a javítás az ő hatáskörükbe tartozik. Mindenesetre a SZOVA elkerítette a hibás részt. A mai napon ismét kimentünk a helyszínre, hogy megnézzük, történt e változás.

Azt tapasztaltuk, hogy valóban kikerült egy figyelmeztető bója a meggyengült részre, ám a jelek szerint a túloldali fedelet egyelőre nem találták balesetveszélyesnek, hiszen oda még nem került ki semmilyen figyelmeztetés.

Zrínyi utcai híd állapota
Kikerült a bója, várjuk a fejleményeket
Mészáros D. Zsolt
Zrínyi utcai híd állapota
Vajon meddig tart ki?
Mészáros D. Zsolt

Mindenesetre azért önök legyenek óvatosak az említett útszakaszon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech

Tovább az oldalra