Irtó veszélyes, hogy hiányos a kerítés a szombathelyi Domusnál

Olvasónk fotózott és jelzett, mi felhívtuk az illetékest, aki el is mondta, mi lesz a megoldás. Hurrá! Csak addig is, vigyázzanak!

Olvasónk a minap figyelt fel arra, hogy a szombathelyi Domus bevásárlóközpontnál, az emeleten lévő szökőkút kerítése bizony hiányos. Eltávolították ugyanis a virágládákat, és a helyükön hatalmas rések vannak. Ahogy írja, így rettentő balesetveszélyes, mivel nagyon sok gyermek jár arra.

Itt vigyázzanak, mert most is hiányoznak a virágládák
Olvasó

A fotókat látva felhívtuk a Domus Bevásárlóközpont közös képviselőjét, Takács Rozáliát, aki elmondta, hogy a virágládákat épp javítják. Mihelyst rendbe szedik őket, több darabra szétszedik, és visszakerülnek a helyükre. Sőt, pontosított később, új padokat is rendeltek már, amiket odaállítanak. Addig is, megköszönve az olvasói észrevételt, kitesznek valami figyelmeztető szalagot vagy táblát. De a lényeg, addig is aki gyerekkel arra jár, kérjük vigyázzon!

olvasó
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Jelentem