Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Huszonöt szombathelyi körözött vasárnap hajnalban a szombathelyi Csónakázó-tó körül

Vannak olyan emberek, akik csak hobbiból futnak és vannak azok, akik nyitottak bármilyen őrültségre. Például arra, hogy hajnali kettőkor is futócipőt húzzanak.

Valószínűleg mindenki érzékelte, hogy átváltottunk Holnap hajnalban óraátállítás, ha tetszik, ha nem 2019. October 26. 11:41 a téli időszámításra. Nem csak azért, mert át kellett állítani az órákat, hanem azért is, mert ugyebár hamarabb sötétedik és az időjárás is hirtelen átkapcsolt őszi üzemmódba.

A várost sárga, barna és piros falevelek tarkítják, amik a Csónakázó-tó körül a legszebbek. Vannak azonban, akik nem a tájban gyönyörködnek, hanem serényen futják a köröket a parton, akár még hajnali kettőkor Éjszaka futnak versenyt az óraátállítással Szombathelyen 2019. October 23. 18:30 is.

Pátkai Attila

A Szombathelyi Futóklub Szabadidősport Egyesület ugyanis viccesre vette a dolgot és tulajdonképpen visszafutott az időben a hétvégén. Lapunk pedig ez alkalomból felkereste Pátkai Attilát, az egyesület elnökét, hogy meséljen a nem mindennapi eseményről.

Pátkai Attila

Igazából ez nem egyedi ötlet. Korábban már volt hasonló kezdeményezés, csak akkor a késő esti órákban kocogtunk. Idén azonban úgy döntöttünk, hogy éjjel futunk. Óravisszatekeréssel kezdtünk, és az így megnyert egy órában futottunk.

Pátkai Attila

Pátkai azt is elmondta, hogy amikor lejárt az egy óra, szó szerint megünnepelték az óraátállítást. Volt aki süteményt sütött, míg más egy asztalt vitt magával, hogy legyen mire lepakolni a sok finomságot.

Pátkai Attila

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra