Galaxisok-koncert Szombathelyen

Július 31-én az egyik legeredetibb hazai zenekar érkezik a Zsinagóga udvarba.

A LÉT Szombathelyért Egyesület szervezésében immár a harmadik koncertre készülhet a szombathelyi nagyérdemű! A nagysikerű Ricsárdgír és Carson Coma Boldog család, csupa móka, így szólt Szombathelyen a Carson Coma! 2021. July 16. 19:26 koncertek után a szombathelyi Zsinagóga udvarba látogat Szabó Benedek és zenekara, hogy bemutassa vadonatúj lemezét, valamint régi slágereit.

Lapunk bő két évvel ezelőtt számolt be Szabó Benedek és a Galaxisok az Agorában: Félúton a teljesség felé 2019. April 04. 21:01 Szabó Benedek és a Galaxisok akkori szombathelyi koncertjéről.

Nyugat.hu

A Galaxisok azóta ledobták láncaikat - és frontemberük nevét, bár ő ezt egyáltalán nem bánta -, hogy tavaly októberben megjelentethessék labirintusszerűen szerteágazó főművüket, a Történetek mások életéből című duplalemezt, ami egy különböző műfajokból, emlékekből és kontinensekből összehabart, színes és felszabadító világtérkép.

A hatodik album számai mellett természetesen a szintén tavaly megjelent Cím nélküli ötödik lemez anyagából is válogat a zenekar. Vajon el tudják játszani a saját számaikat? Lefogytak vagy meghíztak? Ismerik Badiny Jós Ferenc munkásságát? Élőben minden kiderül.

Galaxisok koncert


2021. július 31. szombat 20.30.
Szombathely, Zsinagóga udvar
Kapunyitás 19.30
Koncertkezdés: 20.30

Jegyek kaphatóak a Tixa.hu oldalon és a helyszínen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Szabó Benedek és a Galaxisok az Agorában: Félúton a teljesség felé

Kedves szombathelyiek, tessék koncertekre járni, ha már házhoz jön a jó!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló