Geszti Péter libabőröztetően kínos dalt írt a kivándorolt magyarokról

Ezt most bizonyítékokkal tudnám alátámasztani, mert amikor a csajomnak megmutattam, tényleg olyan lett a karja, mint a smirglipapír.

Ettől zeng most éppen a magyar internet, hát zengjünk kicsit mi is, bár kezességet nem vagyunk hajlandóak vállalni érte. Az egész azzal kezdődött, hogy az ex-rapülő ezen az oldalon bejelentette, hogy van egy új dala, a Hungarian In Europe . Már egy új Geszti-dal puszta léte is ijesztő, de hogy a címe Sting slágerének átirata, az még több aggodalomra adott okot. A szófacsarás nyolcdanos mestere azt kérte ezen az oldalon, hogy külföldre költözött magyarok küldjenek neki kis videósnitteket, mert többek között ezekből fog összeállni a végső videó.

És összeállt, a premier a mai napon bekövetkezett. A végeredmény sajnos sokkal pokolibb, mint amire számítottunk. Sikerült azt a típusú dalt megszülni, aminek hallatán a dalszerző helyett szégyelli el magát az ember. Nekem a fejem kezdett melegedni, a barátnőmnek a karja lett kacsaszerű. És Önben milyen tüneteket vált ki? Nézze:

A rémes angol kiejtés, a sorvégi affektálós elharapások, a levágott ujjú farmering, az egri bor - Angry Bird rímpár egy olyan veszélyes eleggyé állnak össze, hogy már azt gondolnánk, ennyi is elég egy agylefagyáshoz. De aztán jön a dal műanyagnépzenébe oltott vége, amikor már tényleg azt reméli az ember, hogy ezt nem sok külföldi fogja megnézni. Pedig még Puskás meg paprika sincs benne!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű