Gondolkodjatok, mit osztogattok a Facebookon!

A hülyeség ragadós, sajnos a félelem is. Pedig egyikre sincs szükség.

Az egyik országos napilap ismét bevetette a szenzációt, amit tavaly is elsütött, miszerint az eddig eladott sokszorosát adják el gázspray-ből. Konkrét számot most is elfelejtettek írni. A kedves cikkíró szavahihetőségéről annyit, hogy háromszor annyi migránsról ír, mint amennyi valójában érkezett, eltévesztette a képaláírásban a képen szereplők nemzetiségét és ismét leírja, hogy rettegnek a körmendiek.

Én sajnálom, hogy balfasznak állítja be a körmendieket, akik lepisilik a cipőjüket félelmükben és mindezt két rettegő nő fotója bizonyítja. Én ezt nem tapasztaltam Körmenden. Azt viszont igen, hogy az ilyen szenzációhajhász cikkek után kezdenek félni emberek, hiszen a nagy újság megírta, hogy mindenki más is retteg.

Tőlük retteg egy egész város?
Tánczos Mihály

És miközben sok magyar még a Balatonhoz sem jut el Körmendről és nyelveket sem beszél, így hát kézenfekvő, hogy retteg attól, akinek más a bőrszíne, kecskéket b*szik valami sivatagban és gyermekek vérét keni magára a szúnyogok ellen, miközben érthetetlen nyelven hablatyol.

Istenem, mi lesz velünk?

- teszi fel a kérdést és nem jut el a tudatáig, hogy ebben az esetben nincs különbség, hogy Istent, vagy Allahot mond valaki, ugyanabban az értelemben használják a szót, különböző nyelveken.

És bármennyire szerették volna a politikusok, a "migráncsok" nem kefélték szénné a nőinket, nem gyújtották fel városainkat, pedig mennyivel jobb lett volna, ha megteszik, hiszen akkor az emberek nem gondolkodnának el azon, hogy hová is vándorolnak a százmilliárdok és miért tartozik mindössze néhány családhoz a vezetők többsége.

A Tescóban meg azt mondták

- kezdődik az újabb szenzáció és már ugrik is a nép, hogy hú, a végén még csadorban kell járniuk a kislányoknak is, hiszen a Tescóban Mari néni, a takarító hatodik unokatestvére megerősítette, hogy reggel hattól a műszakban bevezettek valami Sári-törvényt és az durva, mert köze van a migráncsokhoz.

Közben több körmendi kép is önálló életre kelt, az egyiken például a migráncsok éppen erőszakon gondolkodnak, csak a biciklis néni túl öreg nekik. A képen egyébként négy barna bőrű fiatalember sétál. Ugyanúgy, ahogy te sétálnál a társaiddal, vagy barátaiddal. Ott voltam, láttam, videót is tettem fel erről tegnap. És ha elhiszed azt a maszlagot, amit a kép alá írnak, akkor legközelebb, amikor ránézel egy veled szembe sétáló kislányra, akkor mindig jusson eszedbe, hogy ezek szerint te egy mocskos pedofil vagy, hiszen ha lefotóznának, akkor éppen az látszik, hogy meg akarod erőszakolni a kicsit.

Tánczos Mihály

Tavaly több száz magyar nőt erőszakoltak meg. Magyar férfiak.

Tavaly a százezernyi migráns egyetlen magyar nőt sem erőszakolt meg.

A Facebook tényeknek fittyet hányó lájkvadászai szerint azonban naponta erőszakolták asszonyainkat, lányainkat. Amikor ezeket a cikkeket megosztod, akkor olyanokat támogatsz, akik rólad is leírnák, hogy egy állatkínzó pedofil vagy, ha attól plusz bevételt remélhetnek.

Gondolkodjatok, mit osztogattok a Facebookon!

Itt pedig a tavalyi nagy szenzáció kicsit másképp.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény