Megjelentek a Google-térképen a Vas megyei atrocitás előtti pillanatképek

Rendőrségi ügy lett a Streetview-autó fotózásából.

Augusztus közepén számoltunk be arról, hogy a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság épülete áll huzamosabb ideje a Google képrögzítő autója és azt is kiderítettük, hogy miért. Szeptember közepére megjelentek az augusztusi felvételek, köztük az, amin a terület tulajdonosa elindul a Google autója felé...

Nyomatékosan kérjük olvasóinkat, hogy ne írják be a település, a hely, vagy az érintett személyek nevét! A cikkben nem azért nem szerepel, mert nem tudjuk. Bízunk benne, hogy kérésünk értő fülekre talál és nem kell szájbarágósan elmagyarázni, mint annak az olvasónknak, aki többször is beírta egy balesetes autó rendszámát az egyik videóhoz, mert ő arra járt és felírta, miközben mi hosszú időt töltöttünk a rendszámok, arcok kitakarásával...

Ártatlan beszámolónak indult Atrocitás érte a Google StreetView autójának járművezetőjét Vas megyében August 17. 10:49 az élő bejelentkezésünk arról, hogy Szombathelyen, a rendőrség épülete előtt parkol a Google StreetView adatrögzítő autója 2022. augusztusában. Ezzel a közelben tartózkodó olvasóinknak szerettünk volna kedvezni, mivel a múltkori adatrögzítés után sokan írták, hogy még soha nem látták élőben az utcakép-rendszer előállításában komoly szerepet játszó járműveket.

Már orábban is utcaként jelölte a térkép a jó minőségű magánutat
TM/Nyugat.hu

Nem sokkal később azonban gyanús lett, hogy a jármű élesített kamerarendszerrel áll a parkolóban és nincs senki mellette, ez pedig nem jellemző a Google autóira. A rendőrség a megkeresésünkre válaszolva közölte, hogy a járművezető és egy másik személy között alakult ki atrocitás Atrocitás érte a Google StreetView autójának járművezetőjét Vas megyében August 17. 10:49 Vas megyében.

Kicsi a világ, egy olvasónk tippet adott arra vonatkozóan, hogy hol történhetett az összetűzés. Minderről korábbi cikkünkben Atrocitás érte a Google StreetView autójának járművezetőjét Vas megyében August 17. 10:49 beszámoltunk.

Feltehetőleg az atrocitás helyi résztvevőjének testrésze a Google StreetView-n
TM/Nyugat.hu

Beszéltünk a hely tulajdonosával is, aki elismerte, hogy ő az eset egyik érintettje, de bővebbet nem kívánt mondani, azon túl, hogy magánterületre tévedt az adatrögzítő autó. Arra már augusztusban is felhívtuk a figyelmet, hogy a rendkívül jó minőségű magánút a Google térképén közútként szerepel. Most viszont már bekerült a Google StreetView frissített utcaképei közé, azaz bárki megnézheti az atrocitás előtti képsorokat.

A Google autója elért az aszfaltos út végére, közben a háta mögött már érkezett valaki megkérdezni, mit keres ott Fotó: Google S
TM/Nyugat.hu

Az is látszik, hogy az autó egy privát létesítmény mellett elhaladva  földes és kavicsos úthoz ér. Ekkor megfordítva a kamerát kiderül, hogy "valaki" már elindult a gépkocsi felé az épülettől, miközben két gyermek kíváncsian figyeli a jövevényt. Azt, hogy a következő percekben mi történt, egyelőre nem tudjuk. Az általunk megkérdezett férfi nem kívánt válaszolni arra a kérdésre, hogy történt-e fizikai bántalmazás a magánterületen?

Udvari kép az atrocitás helyszínéről - Fotó: Google StreetView
TM/Nyugat.hu

Az viszont érdekes, hogy a rendőrségi ügy és a tulajdonos vitatása ellenére az útszakaszon rögzített felvételek bekerültek a StreetView rendszerbe, ugyanúgy, mint ha közúton készültek volna.

Semmi sem tiltja a behajtást és semmi nem jelöli a magánterületet, egy reklámtáblán kívül
TM/Nyugat.hu

Az új képeken jól látszik, hogy a magánútra semmi sem tiltja a behajtást, illetve magánterület jelzés sincs, így a Google munkatársa jóhiszeműen hajthatott be a térképen utcaként jelzett magánútra..

Fotók: Google StreetView - 2022. augusztus

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló