Torony vezetői jutalmat ajánlanak annak, aki leleplezi a Nyeste patakot gumikkal teleszóró gazokat!

Víz helyett a gumi „folyik” a patakból...

„Ma a Torony határában lévő 'viadukthoz' tettünk sétát a családommal. A Nyeste-patak medrében ez a látvány fogadott bennünket” – kezdte keddi Facebook-bejegyzését Fazekas Gábor, Torony alpolgármestere.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Ahogy arról a mellékelt kép is tanúskodik, ismeretlenek gumival árasztották el a Nyeste-patak medrét.

Nem tudják, ki dobhatta a patakba a gumikat
Facebook/Fazekas Gábor

Azt azonban az alpolgármester sem tudja, ki, vagy kik tehették oda a gumikat. Éppen ezért posztjában azt kérte, aki bővebb információval rendelkezik a tettesről, ossza meg vele. Az információért ötvenezer forintot ad, amit az alpolgármesteri keretéből ajánl fel.

A poszt alatt Kovács György, Torony polgármestere is ígéretet tett arra, hogy aki tudja, ki az elkövető, annak százezer forintos jutalmat ad a keretéből.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet