Ellenség kívül és belül

Túlzás lenne azt mondanom, hogy végtelen megtiszteltetés ért, amikor Szamóca látnok és vátesz kapcsán B. Zsolt, büntetlen előéletű mű-paraszt, megmentette tőlem a hazát. Rámutatott a népies-urbánus tengely mentén, hogy ezek aztán minden jóérzést ellopnak a magyar szívekből.

Különösen jól esett, hogy Ignotus Pállal árulhattam egy gyékényen, mert különösen szeretem őt – börtönnaplója tanulságos a kisdedeknek – és kétségtelenül ő is a nép ellensége volt minden rendszerben, legyen az Horthy, vagy Rákosi. Példa rá, hogy azonnal elhagyta a hazát, miután számtalanszor megkínozták. Hiába, az urbánusok már ilyen puha pöcsök. Nem oly kemény legények, mint az igazi népnemzetiek. Avval most egy percet se törődjünk, hogy a kisgazdák vezére rózsadombi ügyvéd volt, a keresztény polgári forradalmárok vezére KISZ titkár volt, kormányában szépen kifehéredett MSZMP-sek térdelnek le eskühöz. Vagyis hagyjuk a múltat másra, hisz bolond ember az, aki azt kérdezi, honnan jöttünk, és nem azt, hová megyünk?

Erről jut eszembe, minden diktatúrában használható ötletnek tűnik a belső ellenség fogalma.

Előnyei számosak, mint egy több funkciós vibrátornak. Ha van belső ellenség, akkor van külső is. A nyelv logikájából fakad ezen durva állításom, bár kétségtelenül zavarossá válik érvelésem, ha belegondolok. A kormányzati kommunikációból tudom, hogy külső ellenségnek tekintjük az IMF-et, aminél gonoszabb társaság nem létezik a világon. Ennek ellenére hozzá fordultunk segítségért, ami azért meghökkentő, mert minden morális tankönyv, írás figyelmeztet, soha nem szabad az ellenséggel fraternizálni, mert áruláshoz vezet. Jó, én arra se tudok ésszerű magyarázatot, hogy miért bízunk a kínai tőkében problémáink (lásd az IMF) megoldásakor. Nem hiszem, hogy nem tudják bölcs vezetőink, hogy az IMF valuta tartalékának közel hetven százaléka kínai bankok zsozsója.

Külső ellenség árnya és fénye vetül erre az önző Európára is. Ők tették tönkre a cukoriparunkat, szoktunk le a búzáról, és azóta nem lehet görbe a banán sem. A magyar út ennél sokkal egyenesebb. (Azért sem szabad foglalkozni a múltal, mert akkor nehéz megmagyarázni, hogy miért tanult miniszterelnökünk buzi liberálisok pénzén amerikai egyetemen? Ja, most jut eszembe, Amerika is ellenség, nemcsak Európa, gondolom ezt fejezi ki a tvitterező Tomi rappelése: Who is fucking…..(tetszőlegesen beírható bármely európai, amerikai politikus neve.)

Kohn Bendit is a Top 10-ben van. Ez oké, hisz már a neve is mutatja, hogy zsidó, és tuti, hogy szívott füvet 1968-ban, amikor megpróbálta megdönteni az etatista államot az egyetemi diáksággal együtt. Ez volt az a korszak, amikor Jimmy Hendrix keze füstölt, meg az utca a molotovtól. Ma ez a fickó Európát jelenti, hát valóban ciki.

Hiba lenne, ha külső ellenségeink között nem tartanánk számon Izraelt. Köztük rengeteg a magyar emigrált, akik a sabesz dekli alatt mindig körmönfont terveket szőnek a haza tönkretételére. Mennyivel egészségesebb, ha a magyar tőke (CBA) fölözi le a hasznot. A magyar nép mindig boldogabb, ha a profit saját uraihoz vándorol, és nem olyan idegenekhez, mint az osztrákok. (Azzal most ne foglalkozzunk, mi mindent köszönhetünk osztrák szomszédainknak Mária Terézia óta, de jusson eszünkbe a Brian életéből az a jelenet, amikor Terry Gilliamék összeszedik, mit is köszönhetnek a zsidók a rómaiaknak?)

Amikor Viktor rendkívüli bölcsességében megbízta a nép ellenségére vadászó, frissen felállított titkosszolgálatát, hogy derítse ki, mely az a csoport, amely a magyar forint becsületét ássa alá, hátradőltem, megnyugodtam, felhajtottam egy kis adómentes pálinkát.

Na, ez az. Kifigyeljük ezt a ronda luvnya Merkelt, a sötétben bujkáló tőzsdei spekulánsokat, még a scientológusokat sem kíméljük, és azonnal rendbe jön a magyar gazdaság. A magyar út a mennyországba vezet, mindenki tudja ezt, akinek kétharmada van otthon a kredencen. Vagyis B. Zsolt, büntetlen előéletű magyar ember pontosan látta, hogy a tolvajok körét le lehet írni, beazonosítható személyek. Zavarban is vagyok, mert első látásra elfogyott a külső ellenség. Azért nem semmi: Amerika, Európa, Kína felerészben, Soros György, Merkel…

Nyugi. Belső ellenségből, aki mindig is a külső ellenséggel tart kapcsolatot, végtelen számban virágzanak. Meggyőző lehet a felsorolás is. Rendőrök, tűzoltók, rezidens orvosok, vasutasok, bölcsészek, filozófusok, drogosok, hajléktalanok, segítő szakmák, pedagógusok, média munkások, nyugdíjasok, autósok, szinglik, buzik, raszta hajúak, cigányok, …van még sok név a naptárban….mindenből egy a tanulság, itt az idő leszámolni a szalámi tolvajokkal, az idegen szívűekkel, az urbánusokkal.

Oké, gyertek, és ne fossatok, egyedül várlak titeket itt a pincében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Vélemény