Gyönyörű fenyőt küldtek a norvégok a londoniaknak, mégis vannak fanyalgók

Mintha a szállítás kissé megviselte volna a fát.

Norvégia 1947 óta minden évben ajándékoz egy fenyőfát az Egyesült Királyságnak, hálául a második világháborúban nyújtott segítségért.

A fát a belváros közepén, a Trafalgar téren állítják fel.

Csakhogy az idén – ahogy azt a 24.hu kiszúrta – a hála mellett más érzelmek és gondolatok is megszületnek a derék a londoniakban.

Az oslói brit nagykövetség bő egy héttel ezelőtti Twitter-bejegyzése arról tanúskodik, hogy a fenyő gyönyörű és tökéletes állapotban van.

Igen ám, de mikor a fát felállították a rendeltetési helyén, a látvány már közel sem annyira felemelő.

A fanyar humort kedvelő britek persze versenyben élcelődnek a fenyőn. Van, ki azt találgatja, hogy mi rossz fát tett országuk a tűzre, hogy ilyen ajándékot kaptak a norvégoktól.

Mások szerint a fa talán a Ryanair (fapados légitársaság) fedélzetén, kézipoggyászként érkezett.

Ez utóbbi nem valószínű, de az igen, hogy a szállítás viselte meg a szerencsétlen fenyőt.

Mindez azért kínos, mert a tavalyi norvég fával is gondok voltak : olyan csúnya volt, hogy maguk a norvégok javasolták, hogy újat kellene küldeni helyette. Csak azért nem történt meg a csere, mert már nem volt rá elég idő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek