Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha elfelejtette volna, szólunk: gázszünet van Szombathelyen és több vasi településen is

Karbantartást végeznek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint arról lapunk is beszámolt, Kétnapos gázszünet lesz Szombathelyen és Vas megye számos településén August 05. 11:34 nem lesz egyszerű az elkövetkezendő néhány nap, ugyanis karbantartási munkák miatt augusztus 11-én reggel 6 órától augusztus 13-án reggel 8 óráig gázszünet lesz az alábbi településeken:

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Acsád, Alsóújlak, Balogunyom, Bejcgyertyános, Bozzai, Bozsok, Bögöt, Bögöte, Bucsu, Cák, Csempeszkopács, Csénye, Dozmat, Egervölgy, Gencsapáti, Gérce, Gyanógeregye, Horvátzsidány, Hosszúpereszteg, Ikervár, Ják, Jákfa, Káld, Kám, Kenéz, Kisunyom, Kiszsidány, Kőszeg, Kőszegdoroszló, Kőszegpaty, Kőszegszerdahely, Megyehíd, Meggyeskovácsi, Nárai, Nemesbőd, Nemeskolta, Nyőgér, Ólmod, Ölbő, Pecöl, Perenye, Peresznye, Porpác, Pósfa, Püspökmolnári, Rábahídvég, Rábapaty, Rábatöttös, Rum, Salköveskút, Sárvár, Sé, Sorkikápolna, Sorokpolány, Sótony, Söpte, Szeleste, Szemenye, Szentpéterfa, Szombathely, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Torony, Tömörd, Vásárosmiske, Vasasszonyfa, Vashosszúfalu, Vassurány, Vasszécseny, Vasszilvágy, Vát, Velem, Vép, Zsennye

Mint azt az FGSZ Zrt. lapunknak elárulta, Megtudtuk a gázszünet okát, és azt is, hogy szeptemberben újabb leállások lesznek Vas megyében August 06. 11:33 könnyen elképzelhető, hogy rövidebb lesz a gázszünet, mivel a 48, plusz az elosztói engedélyes által meghirdetett további 2 óra, egy maximum időtartam. Emellett szerepelnek még az idei karbantartási tervben Vas megyei leállások.

Szeptember 2. reggel 6 órától szeptember 4. reggel 6 óráig például Boba, Celldömölk, Csönge, Kemenesmagasi, Kemenesmihályfa, Kemenessömjén, Kemenesszentmárton, Kenyeri, Mersevát, Nagysimonyi, Nemeskocs, Ostffyasszonyfa, Pápoc, Sitke, Tokorcs, Vönöck marad gáz nélkül.

Szeptember 4-én 13 és 17 óra között pedig az alább településeken szünetel majd a szolgáltatás: Beled, Csánig, Edve, Hegyfalu, Kisfalud, Mihályi, Nagygeresd, Nick, Rábakecöl, Répcelak, Répceszentgyörgy, Uraiújfalu, Vámoscsalád, Vásárosfalu, Vasegerszeg, Zsédeny.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés