Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Ha üzenetet kap, hogy kapcsolja be a Facebook Protectet, akkor ön fontos embernek számít

A kiválasztott magyar felhasználóknak 15 napjuk van csatlakozni a programhoz.

A Facebook Protect egy biztonsági szolgáltatás, mely olyan embereket fog megvédeni, akiknek nagyobb eséllyel törhetik fel a fiókját. Elsősorban emberi jogi aktivisták, újságírók, politikusok, közszereplők vannak ezen a listán - írja a Media1.hu .

A szolgáltatáshoz csatlakozóknál figyelni fogják a lehetséges hacker-támadásokat is.

A Protect programot amúgy már 2019-ben elkezdte tesztelni a Facebook, de Magyarországra csak idén októberben terjesztették ki. Ha ön is értesítést kap, akkor 15 napja van arra, hogy aktiválja az új funkciót. Ellenkező esetben kizárást helyeznek kilátásba.

Így néz ki a figyelmeztetés androidon
Facebook

De a Facebook-oldalaknak is nehezebb dolguk lesz, hiszen valamennyi adminisztrátornak át kell mennie egy közzétételi engedélyezésen a Protecttől függetlenül, valamint kötelező lesz a valódi nevük alatt üzemeltetni a Facebook-oldalaikat.

Angol nyelvű értesítés
Facebook

Lapunk több munkatársa is kapott értesítést a Facebook Protect-programban való részvételről.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech