A Haladás iváncsai öltözőjén szörnyülködik az NB III

Sokak szerint ennél sokkal rosszabb példák is vannak.

Ahogy arról lapunk is beszámolt , tegnap a Fejér megyei Iváncsán játszott a Haladás, ahol 4-2-re verték a helyi NB III-as csapatot, így bejutottak a legjobb 16 közé.

Az eredményen kívül azonban most más témát is szolgáltat a szombathelyi csapat vendégszereplése.

Az NB3 Foci Facebook-csoportra tegnap kerültek fel ezek a fotók, amelyekhez eddig több mint ötven hozzászólás érkezett, és mintegy százan osztották tovább, így várhatóan nemsokára sok magyar internetező találkozik vele.

A képek azt hivatottak illusztrálni, hogy a szombathelyi csapat milyen rendetlenséget hagyott maga után az öltözőben.

Zoltán Falusi

„Nb3 foci" csoport has 5,590 members. Ez a www.nb3foci.hu weboldalhoz tartozó Facebook csoport. Szeretettel köszöntünk, ha szereted a magyar...

Bár egyelőre nem sikerült elérnünk a csapatot, a cáfolatok hiánya és a zöld színek azt sugallják, valószínűleg eredetiek a fotók.

A legtöbb hozzászóló szerint szégyellnivaló az öltöző állapota és a csapat viselkedése, mások viszont arra hívják fel a figyelmet, hogy ez a látvány egyáltalán nem számít kirívónak az első osztályban, a helyi szurkolóknak egyszerűen fáj a vereség, és talán csak megrendezték a helyszínt.

Facebook / Nb3 Foci

Ahogy arról lapunk is beszámolt , a világbajnokságon nagy figyelmet kapott, hogy milyen állapotban hagyta öltözőjét a kiesett japán válogatott.

Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport