Haladás reménysugár: egyhavi bért megkaptak a játékosok

Így január közepéig nem lesznek egyoldalú szerződésbontások.

Tegnap bővebben foglalkoztunk Haladás-ügy, december 21-én: Séllei magyarázkodik, Homlok ígérget 2023. December 21. 11:01 a Haladás pillanatnyi helyzetével, írásunkat akkor így fejeztük be:

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Tegnap este Homlok felhívta a csapatkapitányt, Rácz Barnabást, hogy a játékosok karácsonyig megkapnak legalább egy havi fizetést. Kiderül pár napon belül, hogy ezen sokadig ígéretét betartja-e. Tartok tőle, hogy csak azt akarja megúszni, hogy ma még több játékos szerződést bontson. Ha nem kapnak a napokban fizetést, annak beláthatatlan következményei lesznek - mondta Czeglédy Csaba.

Nos, ma ugyanő a következő Facebook bejegyzést tette: "Haladás. Egy kis jó hír: kaptak egy havi fizetést a játékosok. Így január közepéig nem lesznek egyoldalú szerződésbontások. Bár tartok tőle, hogy most hetekig a fennmaradt tartozás nem lesz rendezve."

Itt tart az ügy, ha lesz újabb fejlemény, arról is beszámolunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet