Halálos balesetet szenvedett egy sárkányrepülő vezetője Darnózselinél

A baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 59 éves mecséri lakos 2022. augusztus 27-én 19 óra körüli időben motoros sárkányrepülővel próbarepülésre szállt fel Darnózseli és Lipót között. Repülése közben az 1404-es számú út 5-ös kilométerszelvénye melletti fasorban – eddig ismeretlen okok miatt – fának ütközött és lezuhant, írja a police.hu . A sárkányrepülő vezetője a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Sárkányrepülő, baleset
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek