Halász Bence kalapácsvetésben teljesítette a párizsi olimpia kvalifikációs szintjét a 15. Németh Pál emléknapon, Szombathelyen

Halász a harmadik magyar atléta, aki rendelkezik az előírt szinttel a párizsi játékokra.

A hazai szövetség eredményközlő oldala szerint a Dobó SE 25 éves atlétája a papírformának megfelelően már az első sorozatban az élre állt, majd a következő körben elért 78,27 méteres idei legjobb eredményével hét centivel túlszárnyalta az ötkarikás játékok kvalifikációs szintjét, és megnyerte a viadalt.

Halász Bence
atletika.hu

Halász a harmadik magyar atléta, aki rendelkezik az előírt szinttel a párizsi játékokra, korábban Kozák Lucának sikerült ez 100 méter gáton és Molnár Attilának 400 méteren. A szinteket július elsejétől lehet teljesíteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport