Január 29-én, szombaton reggel tart utcafórumot Szombathelyen Márki-Zay Péter

Koronavírus-fertőzése miatt halasztotta el egy héttel érkezését a miniszterelnök-jelölt.

Eredetileg most szombaton, január 22-én érkezett volna Márki-Zay Péterrel és Czeglédy Csabával találkozhat szombat reggel a szombathelyi vásárcsarnoknál 2022. January 18. 11:40 Szombathelyre Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, hogy a vasi 1-es választókerület ellenzéki képviselőjelöltjével, Czeglédy Csabával közösen tartson utcafórumot.

Szerda délelőtt azonban kiderült, hogy Márki-Zay elkapta a koronavírust Koronavírusos lett Márki-Zay Péter 2022. January 19. 11:11 , így minden külsős programját lemondta, köztük a szombathelyi utcafórumot is.

A miniszterelnök-jelöltnek enyhe tünetei vannak, de öt napra karanténba vonult. Nemrég arról tájékoztatták lapunkat, hogy a karantén letelte után teljesíti korábbi ígéreteit, így egy héttel az eredetileg tervezett időpont után, január 29-én tartja meg a szombathelyi utcafórumot.

Márki-Zay Péter és Czeglédy Csaba így a jövő szombaton reggel 7:30 és 8:30 között várja az érdeklődőket a szombathelyi vásárcsarnoknál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet