Három vasi fodrász is tarolt a párizsi világbajnokságon

Görögné Kovács Orsolya fodrászmester és tanítványa, Varga Jázmin, illetve Kovacs Laura is kategóriagyőztes lett.

Kovacs Lauráról idén áprilisban írtunk. Dubaji versenyen tarolt a fiatal vasi fodrász, Kovacs Laura 2023. April 29. 17:54 Mindössze 18 éves, a Vas megyei Csényében él, hárman vannak testvérek, ő a legfiatalabb. Fodrásznak tanul, idén érettségizett, de már most annyira elhivatott szakmájában, hogy rendszeresen részt vesz továbbképzéseken és versenyeken is, melyeken hatalmas sikereket ér el.

A sikerszériát pedig most sem szakította meg, nemrég tarották ugyanis a párizsi Brilliant Cup World Championshipet, melyen ismét megmutatta, hogy mennyire tehetséges fiatal kora ellenére is.

Kovacs Laura

„A világbajnokság online zajlott. Egy kategóriát feljebb lépve sikerült megnyernem a kategóriámat. Sokat készültem rá, az elképzelésem az volt, hogy mivel a magyar színeket képviselem, azokat szeretném színes póthajjal belefonni. És mint az eredmény is mutatja, szerencsét hoztak a magyar színek. Baranyai Vivien toborozta a magyarokat, én is az ő csapatában indulhattam. Szerencsére sokan támogatnak, és segítenek ebben hogy elérjem a céljaimat” – mesélte lapunknak.

Kovacs Laura

Ám nem Laura volt az egyetlen, aki öregbítette a vasi fodrászok hírnevét. Görögné Kovács Orsolya fodrászmester és tanítványa, Varga Jázmin is indult a rangos nemzetközi fodrászversenyen, és mindketten megnyerték saját kategóriájuk első helyét. Orsolya az Alkalmi konty Master kategóriában nyert, Jázmin pedig a junior kategóriában.

Németh Aliz

„Köszönöm a sok segítséget Baranyai Viviennek, és hogy akkor sem engedted feladni, amikor reménytelen voltam!” – mondta lapunknak Orsolya, akitől azt is megtudtuk, hogy a kupákat és az okleveleket postai úton kapják meg augusztusban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű