Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hat év alatt hetedszer is módosították az alaptörvényt: betiltották a hajléktalanságot

Elfogadta az Országgyűlés az alaptörvény hetedik módosítását a kormány kezdeményezésére szerdán.

Az állam alapvető kötelessége az ország alkotmányos önazonosságának és keresztény kultúrájának védelme, és Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be - rögzítették az alkotmányban.

Az összes országgyűlési képviselő kétharmadának támogatását igénylő jogszabályt 159 igen, 5 nem szavazattal hagyta jóvá a parlament. Az LMP korábban jelezte Hende Csaba szerint akik nem támogatják az alkotmánymódosítást, megerősíti, hogy ők is Soros zsoldjában állnak 2018. June 20. 15:25 , hogy nem vesz részt a szavazáson.

Jogi védelmet kapott az otthon nyugalma és megtiltották az életvitelszerű közterületen tartózkodást . A módosítás létrehozta a külön közigazgatási bíráskodást.

Korábban a szombathelyi városvezetés rendszeresen látogatta meg Még mindig vannak, akik a szombathelyi utcákon töltik a jeges téli éjszakákat 2017. January 11. 08:43 télen az utcán élőket, úgy tűnik, ez a gyakorlat megszűnik.

Hajléktalanok a szombathelyi éjszakában
Kattintson a képekért!
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Székely püspök felemelte a hangját a tervezett hajléktalanellenes javaslat miatt

A szombathelyi egyházmegye első embere tűpontosan leírja, mit kellene tenni az államnak ahhoz, hogy valóban kezelje a hajléktalanok helyzetét. Ha majd teljesítette, utána hozzon ilyen törvényeket....

Még mindig vannak, akik a szombathelyi utcákon töltik a jeges téli éjszakákat

Nincs kinti "fogasuk", de elfogadnának férfikabátokat és cipőket.

Jól jegyezze meg: 06-80/205-165!

Ha utcán fekvő, fagyveszélyben lévő hajléktalant lát, hívja! Talán ez a legfontosabb, a többi csak körítés, de azért érdemes elolvasni.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra