Hatalmas robbanások után hajnalban lángra kapott két olajraktár Brjanszkban

Két helyen is tüzek csaptak fel az éjjel egy nyugat-oroszországi olajipari-katonai központban.

Hétfőre virradóra hangosan robbanások hallatszottak a Moszkvától 380 kilométerre délnyugatra fekvő nyugat-oroszországi Brjanszk városában. A legfrissebb hírek szerint két olajtároló lángolhat a 400 ezres városban, ami durván félúton fekszik Kijev és Moszkva között. A hatalmas tüzek szinte bevilágították a települést. Egyelőre nem tudni, hogy belső szabotázs vagy ukrán akció áll-e a háttérben, de mivel a két robbanás is történt eltérő helyeken, a baleset vagy véletlen kizárhatónak tűnik. - írja a 444 .

Ég a brjanszki olajraktár
twitter
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Terror