Hivatalosan is új vezérigazgatója van az Egisnek

A közelmúltban jelentették be a körmendi üzem bővülését.

Megerősítette vezérigazgatói tisztségében Poroszlai Csabát az Egis igazgatósága. A társaság gazdasági igazgatói pozíciójára Vándor Balázst nevezték ki – írja honlapján a cég.

Mivel az előző vezérigazgató, dr. Hodász István nem kívánta meghosszabbítani a megbízatását, már idén februártól ideiglenesen, a kiválasztási folyamat lezárultáig Poroszlai Csaba látta el a vezérigazgatói feladatokat, pozícióját azonban most véglegesítették. Poroszlai 2008 óta dolgozik a vállalatnál, 2011 óta az igazgatóságnak is tagja.

Poroszlai Csaba
Egis Gyógyszergyár Zrt.

Vándor Balázs 1995 óta van az Egisnél, a februártól mostanáig tartó átmeneti időszakban főkönyvelőként és helyettes gazdasági igazgatóként segítette Poroszlait Csabát.

Az Egis a magyar gyógyszerpiac egyik legnagyobbika, itthon ők adják el a legtöbb vényköteles készítményt.

Három hete arról írtunk 7,6 milliárd forintból fejlesztik a körmendi Egis-gyárat June 17. 15:29 , hogy a cég körmendi üzemére nagyszabású bővítés vár, ahol már így is az Egis termelésének 60 százaléka folyt. A fejlesztés 7,6 milliárd forintból valósul majd meg, amiből 1,2 milliárd lesz állami támogatás, a maradék saját forrás.

Az Egis Körmenden.
egis.health

A kinevezett vezérigazgató és gazdasági vezető így már végleges pozícióból felügyelheti például a körmendi üzem fejlesztéseit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság