Hókotróval driftelni a Tokiói hajsza zenéjére? Fogd meg a söröm!

Azt nem tudjuk, hogy a Magyar Közútnak miért van TikTok-oldala, azt viszont igen, hogy sírva nevetős perceket fog okozni annak, aki megnézni.

Több ízben is foglalkoztunk már Szombathely hivatalos TikTok-oldalt indított 2020. September 26. 16:04 intézmények és szervezetek TikTok-oldalaival, hogy ezek miért jók vagy nem jók, és kiknek is szólnak igazából. Most nem erről jöttünk értekezni, csak szeretnénk mutatni valami igazán szórakoztatót.

Rábukkantunk ugyanis a Magyar Közút Nonprofit Zrt. TikTok-oldalára, ami nem kevés vidám pillanatot okozott hétfő reggel ébredező szerkesztőségünkben.

Van itt idétlenül táncoló közutas, driftelő hókotró, jégtörő Titanic közút módra és Palik László aranyköpései idióta sofőrös különkiadásban.

Sokat szidtunk már különféle Instagram- Turulvérű harcos magyarok, vörös szegfűs párizsireklám és dögös politikusok 2021. January 24. 19:48 és TikTok-oldalakat fantáziátlanságuk miatt, de ezt most nem tehetjük, sőt. Nem is húzzuk tovább az időt, beszéljenek helyettünk a videók!

Csak néhány igazán kreatív és vicces darab, a teljesség igénye nélkül:

@magyarkozut

##legényesezzotthon ##party ##dance ##dancehard ##boom

♬ original sound - Marygrace___
@magyarkozut

Vedd észre a munkaterületet és az ütközési energiaelnyelő modult, ami a közutasokat védi! ✌???? Teljes videó a Youtube csatornánkon! ???? ##magyarkozut

♬ eredeti hang - magyarkozut
@magyarkozut

Ti drifteltetek már 20 tonnás Merci hókotróval? ???? ##tokyodrift ##drift ##nekedbe ##foryou ##mercedes ##magyarkozut

♬ eredeti hang - magyarkozut
@magyarkozut

Adjad neki, nem benzines! - Levonult a Sajó áradása, de az elárasztott utakon még a jégtáblákat fel kellett törnünk. Hóekével. ???? ##nekedbe ##fyp

♬ eredeti hang - magyarkozut
@magyarkozut

A kis féltékeny... ???????? ##magyarkozut ##nekedbe ##nekedbee ##fy ##foryou ##foryoupage ##4you ##jeoulous ##viral ##goviral ##hungary

♬ eredeti hang - magyarkozut
@magyarkozut

Palik Laci kommentárjaival újragondoltuk pár autópályán megfordulós videónkat... Így talán még jobban üt... ???? ##nekedbe ##nekedbee ##magyarkozut

♬ eredeti hang - magyarkozut
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Turulvérű harcos magyarok, vörös szegfűs párizsireklám és dögös politikusok

Tizennyolc fölött már egészen értetlenül állunk a magyar politikai pártok Instagram-oldalaival szemben.

Szombathely hivatalos TikTok-oldalt indított

Avagy egy hamvába holt gondolat arról, hogyan kell megszólítani a fiatalokat. Antropológusok egy csoportja úgy tartja, hogy az alfa generáció, vagy köznapi nevén a mai fiatalok továbbálltak az Instagramról, és új legelő után néztek.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor