Hollósi Frigyes-díjat alapított a Kőszegi Várszínház

A közönség szavazatai alapján ítélik oda.

"Kedves Közönségünk, Barátaink, Színháziak! Vigyék, vigyétek a hírét: HOLLÓSI FRIGYES-DÍJAT ALAPÍTOTT A KŐSZEGI VÁRSZÍNHÁZ A MEGNYITÁSÁNAK 40. JUBILEUMA ALKALMÁBÓL.

Idén először osztjuk ki a díjat annak a színművésznek, akinek az alakítása - a Kőszegi Várszínház nyári előadásaiban - a leginkább tetszett a közönségnek. Ugyanis a nézők szavaznak a Hollósi Frigyes-díjról. Ő mondta mindig: "Ha nincs közönség, nincs színház."

Hollósi Frigyes a Kőszegi Várszínház BARÁTJA volt. Csupa nagybetűvel. Tizenhét nyáron át játszott itt. Idén lesz (már) tíz éve, hogy sajnos nincs köztünk. Ezt még mindig nehéz leírni. Jelen volt az életünkben. Helyesbítünk: Hollósi Frigyes jelen van az életünkben. Mindig gondolunk rá, mindig emlékezünk rá. Lehet kapni nálunk a Hollósi-kávét: hosszú kávé két cukorral hideg tejjel. Így itta. Most egy színházi díjjal is őrizzük a nevét, az emlékét. Drága Frici, nem felejtünk, szeretünk.

Kedves Nézőink!

Önök szavazhatják meg, ki kapja a színművészek közül a Hollósi Frigyes-díjat a Kőszegi Várszínház valamely előadásában nyújtott alakításáért. Egy díjat osztunk ki a nyár végén a voksok alapján. A lényeg: a Kőszegi Várszínház valamely előadására váltott jegy hátoldalára kell ráírni a színész vagy színésznő nevét, és a szavazó emailcímét is. A szavazatokat egy kis ládába kell bedobni, ez jól látható helyen lesz a színház bejáratánál. Köszönjük, hogy szavaznak. Emlékezzünk közösen Hollósi Frigyesre!" - írja a színház Facebook-oldalán .

Hollósi Frigyes
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra