Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A huszárlaktanya területére kerülhetne a piac és a buszpályaudvar?

Olvasónk formabontó ötlettel állt elő az új buszpályaudvar és a piac elhelyezésével kapcsolatban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Olvasónk, Horváth János a vasút környéki parkolásról és a leendő új buszpályaudvarról szóló Fizetőparkoló övezetté alakítanák a szombathelyi vasútállomás teljes környékét 2018. February 06. 21:41 cikkünk kapcsán fogalmazta meg véleményét, melyet teljes terjedelmében közöljük:

A vasútra telepítendő buszpályaudvar tovább fogja fokozni a parkolási anomáliákat. Ugyancsak buta ötletnek tartom a jelenlegi piac felújítását, hiszen ott is rettenetesek a parkolási körülmények. Én azt javasolnám, hogy a lassan harminc éve igazán kihasználatlan Huszár úti laktanyának a Söptei út felöli oldalán kellene kialakítani az autóbusz pályaudvart, és a város felöli oldalán a piacot. Itt lenne terület bőségesen parkoló helyek kialakítására is, és legalább rendeződne e terület áldatlan állapota is. A buszpályaudvarhoz a régi bucsui vasútvonal helyén lehetne széles útcsatlakozást kiépíteni a Huszár út felé, a másik oldalán pedig a „D” telep bejáratától villamosszerűen közlekedő összeköttetést a vasútállomásra.

A képen olvasónk elképzelései láthatóak

A vasútnál a volt Lépték telephelyen pedig egy nagy parkolót lehetne kiépíteni.

A Kiskar utcai háziorvosi rendelőket pedig a volt cipőgyári terület átalakításakor lehetne megoldani.

Persze ehhez tökös városvezetés is kellene, nem olyan polgármesterrel akit egy soproni alpolgármester is kioszt.

Szavazzon!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés