Idén nem maradunk szentivánéji vigasságok nélkül Szombathelyen

Bár még vannak kérdőjelek, most már biztos, hogy megtartják.

Visszatér az élet Szombathelyre, végre jön az első nagyobb rendezvény! Ez pedig nem más, mint a szokásos júniusi Szentiván-éji Vigasságok.

Bár kérdőjelek még bőven vannak, két dolog már biztos: június 17. és 20. között rendezik meg, az egyik fellépő pedig MOKKA Tribute Band lesz, akik június 19-én 21 órától adnak koncertet a Csónakázótó szigetén.

Facebook/

Minderre a Facebookon bukkantunk rá, de kérdéseinket elküldtük az önkormányzatnak is, akik későbbre ígértek tájékoztatást, így a részleteket majd akkor hozzuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra