Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Idén sem maradt el a szombathelyi Leo Karate-do SE edzőtábora

Bár a járványhelyzet miatt most jóval kevesebben vettek részt.

A Leo Karate-do SE mint minden évben, idén is megrendezte hagyományos nyári edzőtáborát, melynek idén Fonyód adott otthont július 30. és augusztus 3. között. A járványhelyzet miatt azonban idén a szokásosnál kevesebben vettek részt a táborban.

A tanítványok napi kétszer, két órás edzéseken készülhettek a tábort lezáró övvizsgára, külön az szintjüknek megfelelő csoportokra bontva. Ezen kívül elsajátíthattak új technikákat, illetve tanulhattak új formagyakorlatokat is. Az edzéseket Gál Róbert vezetőedző tartotta. Akik pedig igényelték, a két edzés közötti időben, illetve az esti edzés után plusz felkészítő edzést kérhettek az edzőktől, nagyobb övfokozatú tanítványoktól, hogy sikeresebb vizsgát tudhassanak maguk mögött.

Leo Karate-do SE

„Mint minden évben, idén is velünk együtt edzett a pécsi karate egyesület két fekete öves tanítványa is. A tábor utolsó napján került sor az övvizsgára, melyet összes tanítványunk sikeresen teljesített. A kis karatésok a vizsga eredményét a tábort követő első edzésen tudhatták csak meg” – mesélte lapunknak Gál Róbert elnök.

A tábort lezárva, egész nyáron heti két alkalommal folytatják a leósok itthon a felkészülő edzéseket, a versenyszezon kezdése előtt. Mivel elég bizonytalan a versenyek sorsa ebben az évben, Gál elmondása szerint minden edzést kihasználnak a tanítványok, hogy minél jobb formába hozzák magukat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra