Ilyen, amikor a szombathelyi polgármester beáll az asszonykórusba

Ehhez nem érdemes hozzáfűzni semmit.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Ez volt a szombathelyi KISZ Lakótelepi Nap 2023. September 16. 19:18 a hétvégén rendezték a KISZ Napokat Szombathelyen. Az eseményen több zenekar is fellépett, köztük a Mokka, de énekelt a Herényi Asszonykórus és zenélt az Uniqm együttes is.

Akadt azonban egy "nem várt" fellépő is. Utóbbiak produkciójába állt be Nemény András, Szombathely polgármestere is, némileg sokkolva az ott lévőket (és talán egy kicsit minket is). Erről pedig lelkesen posztolt videót saját Facebook-oldalára.

Úgy gondoljuk, ehhez kommentárt nem nagyon kell fűzni, beszéljen helyettünk a videó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű