Ilyen egy laza hétvége Hende Csaba-módra

Egyszer biciklitúra, egyszer szüret. Használjuk hát ki mi is a jó időt.

Örömmel posztolt a hétvégi programjairól Facebook-követőinek Hende Csaba Szombathely országgyűlési képviselője.

Szombaton örömmel tudatta, hogy barátaival együtt egyfajta "tesztként" végigtekert a Szombathelyt és a zanati városrészt összekötő kerékpárúton. Ennek kapcsán fontosnak tartotta megjegyezni, hogy kérésére 300 millió forintot adott az építésre a kormány.

De a "programcunami" még nem ért véget, a képviselő ugyanis vasárnap kora délután arról posztolt, hogy épp szüretel. Az viszont nem derült ki, hogy ezt pontosan hol tette. Posztjához csak ez az egy képet mellékelte:

Hende Csaba szüretel
Facebook/Hende Csaba
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet