Ilyen sem volt még: lakossági panasz érkezett, hogy túl halk a Sziget

„Add vissza az élményt, add vissza a hangerőt” – ez áll abban a levélben, amit Déri Tibor újpesti polgármesternek küldött egy ismeretlen budapesti.

A levelet maga Déri hozta nyilvánosságra a Facebookon, noha azt nem tudni, hogy az írója komolyan gondolja-e, amit megfogalmazott. A stílus ugyanis inkább ironikus – írja a hvg.hu .

A „panaszos" felrója a kerület első emberének, hogy „mi az, hogy nem hallom a Szigetet?” , illetve, hogy „most tényleg azt kívánod minden ÚJPESTINEK, hogy vegye meg a nyomorult 32 000 forintos napijegyet, hogy hallhassa kedvencét?”

A levélíró hozzáteszi, Duna Lipát (!) és Justin Biebert is nagyon várta. „Eddig kiálltam az erkélyre, és hallottam őket kristálytisztán! De most semmi! Ez nem mehet így tovább! Kérjük vissza a Szigetünket itt Újpesten!”

A levél úgy zárul, „add vissza az élményt, add vissza a hangerőt!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sziget Fesztivál