Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Ilyenkor lehetne foglalkozni az erotikával, szerelemmel, a szexualitással, ami szar sincs a magyarokban!”

Újabb kritikus hangvételű olvasói levelet kaptunk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bevalljuk férfiasan (és nőiesen), hogy nem minden olvasói levelet publikálunk, ez a kedd kora délutáni mindenképpen nyilvánosságot követel magának.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Írója bizonyára többek véleményét fogalmazza meg kritikus hangvételű üzenetében.


Az olvasói levél:

„Kedves Nyugat.hu! Miért írogatnak, fotózgatnak hetek óta üres tereket,utcákat, bevásárlóközpontokat,stb..?

Olyanokról írnak, ami teljesen egyértelmű! Nem lehet csoportosulni, tömörülni, akkor miért erőltetik az ilyent, mi ennek a hírértéke? Ilyenkor lehetne foglalkozni az erotikával, szerelemmel, a szexualitással, ami szar sincs a magyarokban! Tisztelet a kivételnek!

Meg kellene kérdezni a jó embereket,hajtanak-e most is a CSOKRA, vajon az eszük én van még? Mert ha most sem,akkor soha!

Írjanak a menhelyi kutyákról macskákról, mi az isten van velük ebben a rohadt helyzetben!

Írjanak egy kis politikát is, hogy hős miniszterelnökünk egy hete még azt szajkózta,nem kell hitel Brüsszelből, Sorostól, mert eladósítja a magyarokat megint! Erre ma megduplázza a kormány a mezőgazdasági hitelt.

Azt lehet nem kell visszafizetni, gondolom!

Szóval ha nincs alkotóerő, segítünk, de az üres utcára a franc sem kíváncsi az k..va istenit!!!!”

(Név a szerkesztőségben)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés