Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az internet népe azonnal lecsapott Hadházy különös parlamenti akciójára

Vicces mémek és videók tucatjai születtek.

Amikor a Borkai-videó után azt hisszük, hogy innen már csak felfelé vezethet az út, akkor elindul a parlament őszi ülésszaka.

És olyant látunk, mintha nem az országért felelős döntéshozók, hanem nagycsoportos óvodások lennének a szereplők, mikor az óvónő egy percre magára hagyja őket.

Orbán Viktor miniszterelnök termelési beszámolóját Hadházy Ákos magánszáma szakította félre.

A független képviselő a beszéd alatt táblákat tartott fel a szónok előtt.

Ez az eredeti

Orbán egy darabig jól bírta a helyzetet, majd egy idő múlva mosolyogva próbálta a táblát kivenni a Hadházy kezéből.

Szép jelenet volt, és a folytatás is hasonló színvonalon zajlott.

Több kormánypárti képviselő is odalépett a pulpitushoz, valaki egy zászlóval blokkolta a látványt, mások meg elvették a táblát.

Nem csoda hát, hogy az internet népe azonnal lecsapott a jelenetre, és mémek formájában tovább gondolták azt, nemcsak politikai vonalon.

Néhány mű a termésből.

És már született videó is:

A közszolgálat tévé így adta hírül az eseményeket. (Először erre is azt hittük, hogy paródia):

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra