Ismét Hollywood Movie Music Classics Szombathelyen!

Most hétvégén love is in the air!

Ismét Hollywood Movie Music Classics a Bartók Teremben – derül ki a Savaria Szimfonikus Zenekar lapunknak is eljuttatott közleményéből. Január 28. és 30. között nagysikerű filmek népszerű betétdalai énekli Falusi Mariann és Szabó Ádám, a közönséget Bősze Ádám értő és érdekes konferálása utaztatja a filmek világába, a Savaria Szimfonikus Zenekart pedig Pejtsik Péter vezényli. Az előző évekhez hasonlóan idén is felkerül a hosszú, vörös szőnyeg a lépcsőkre, lesz James Bond Bár, a filmzenék előtt pedig tűzijáték emeli az est fényét.

SSO

A közelgő Valentin-nap alkalmából a műsort átszövi a szerelem, annak minden boldog-mámoros, és sötét-kegyetlen oldalát is megmutatja az izgalmasnak ígérkező program. Az ‘Igazából szerelem', ‘S.O.S szerelem!', ‘Kötelező táncok' és a Csillagok háborújának lírai dallamai mellett elhangzik a felkapott sorozat, A nagy pénzrablás zenéje is, a szingliknek szólnak majd a Bridget Jones betétdalai, és természetesen a nőcsábász James Bond sem marad el a Hollywood Classicsról.

Az előző évekhez hasonlóan idén is felkerül a hosszú, vörös szőnyeg a lépcsőkre, lesz James Bond Bár, a filmzenék előtt pedig tűzijáték emeli az est fényét. Az előadás sikeréről két sztárvendég is gondoskodik, Falusi Mariann és Szabó Ádám. A magával ragadó zenék közötti átvezetést ezúttal is Bősze Ádám prezentálja műsorvezetőként. A Savaria Szimfonikus Zenekart – hagyományosan – Pejtsik Péter vezényli.

Előadások:

Január 28-29-30. 19:00

Helyszín:

Bartók Terem

Jegyár:

7500 Ft

Jegyek vásárolhatók személyesen a Savaria Szimfonikus Zenekar jegyirodájában, illetve online itt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra