Ismét sztrókot kapott M. Richárd, lélegeztetőgépen van

Tavaly karácsonykor a szombathelyi börtönből szállították a rabkórházba a férfit.

M. Richárd ismételten sztrókot kapott a börtönkórházban. A férfi nincs öntudatánál, állapota kritikus, és lélegeztetőgépen van – írja ügyvédjére hivatkozva az RTL Klub .

M. Richárdot valamikor április 6. környékén szállították a berettyóújfalui börtönkórházba romló egészségügyi állapota miatt.

Az ügyvéd szerint 50 kilót fogyott a börtönkörülmények között.

Mentő a szombathelyi börtön területén - a kép illusztráció
TM/Nyugat.hu

Arról lapunk is beszámolt Karácsonykor kapott sztrókot a börtönben M. Richárd, Szombathelyen 2021. December 29. 14:22 , hogy M. Richárd tavaly karácsonykor kapott először sztrókot a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben, és súlyos állapotban kórházba szállították. Akkor az az álhír is elterjedt, hogy elhunyt.

M. Richárd 2017 májusában volt aktív részese egy halálos kimenetelű balesetnek. Budapesten, a Dózsa György úton kb. 140 km/órás sebességgel haladt külföldi rendszámú autóval, amikor szabálytalanul elé kanyarodott egy jármű. Az ütközésnél a kanyarodó autó két utasa meghalt, vezetője életveszélyes sérüléseket szenvedett, M. Richárd és három gyalogos könnyebben megsérült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Karácsonykor kapott sztrókot a börtönben M. Richárd, Szombathelyen

Nem kedden, hanem múlt szombaton lett rosszul a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben M. Richárd.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló