Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Itt a jövő: elindultak az első robotpizzafutárok

Videónk is van róla.

A héten a Domino's pizzériahálózat elindította a robotautó-szállítási szolgáltatását. A robotot a Nuro cég fejlesztette ki.

A házhoz rendelés egyelőre csak Houston egy részén érhető el. A pizzázni vágyók a megrendelés pillanatától egészen a kiszállításig végigkövethetik az ételük útját. Miután megérkezik az autó, egy telefonon kapott kóddal tudják kinyitni az autó megfelelő ajtaját.

A Nuro robotautója az első olyan teljesen önálló közúti szállítójármű, amely tavaly megkapta az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériumának hatósági jóváhagyását – jelentette be a Domino's.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech