Itt a parancs: „Induljatok gazdák! Induljatok magyarok!”

A tűzijáték elmaradásával minden akadály elhárult a tüntetés elől.

A gazdatüntetés főszervezője felszólította a tűzijátékot szervező magáncéget, hogy „takarítsa el az elmaradt tűzijáték maradványait, a rakpartot pedig adja vissza a magyar népnek és gazdáknak.”

Elhárult az utolsó akadály is, hiszen eddig azért nem tudtunk az alsó rakpartra arra menni, merthogy tűzijáték lesz – közölte Szabó Bálint, a beharangozott óriási gazdatüntetés szervezője.

Hozzátette: „Üljenek be az autóikba, üljenek be a traktoraikba és jöjjenek fel a 18 bekötő úton Budapestre”. Ahogyan arról korábban beszámoltunk A rendőrség nem engedi be a traktorokat Budapest belvárosába 2022. August 20. 07:29 : a rendőrség többször elutasította Szabó Bálint területfoglalási engedélykérelmét, mert a rakpartot az augusztus 20-i tűzijáték miatt már korábban lefoglalták.

Szabó Bálint arról beszélt, a rendőrséggel történt egyeztetés során kiderült, hogy elsősorban a légiparádé és a tűzijáték miatt nem vonulhatnak be a gazdák már augusztus 20-án az alsó rakpartra.

Ennek ellenére a gazdák ragaszkodnak ahhoz, hogy már a nemzeti ünnep napján elfoglalják a területet. Szabó Bálint Tiltott területen is vonulna traktorokkal augusztus 20-án Budapesten a gazdatüntetés szervezője 2022. August 16. 19:50 akkor hangsúlyozta, hogy nem a rendőrséggel vannak konfliktusban a gazdák, hanem a kormánnyal.

A régebben furcsa dolgokról elhíresült Szabó Bálintot egy régebbi írásunkból Eltűnt majd előkerült a Szombathelyen is ismert Szabó Bálint szegedi képviselő 2021. February 15. 22:12 ismerhetik meg közelebbről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet