Ittasan rollerezett egy férfi a járdán Szombathelyen

A férfi nem okozott balesetet, de ellenőrzés alá vonták, amikor a járdán használta az elektromos rollert. A rolleres ittas volt, emiatt a vezetéstől is eltilthatják.

A Szombathelyi Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben szemben, aki a vádirat szerint 2023 áprilisában, Szombathelyen a Körmendi úttal párhuzamosan kialakított járdán közepes fokban ittasan közlekedett egy elektromos Lime-rollerrel.

A kép illusztráció, egy másik szombathelyi helyszínen készült.
TM/Nyugat.hu

A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottal szemben közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását is indítványozta.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló