Januártól elbontják a kerítést a horvát határon

Mivel Horvátország is csatlakozik a schengeni övezethez.

Magyarország január elsejével „ütemezetten megkezdi” a horvátországi határon felépített kerítés megszüntetését – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság az ATV -vel. Ezt a lépést azután teszik meg, hogy január 1-től Horvátország is csatlakozik a schengeni övezethez.

Az ORFK az ATV-vel közölte, hogy Horvátország schengeni csatlakozása nem éri váratlanul a Magyar Rendőrséget, az ezzel összefüggő előkészületeket idejében megkezdték. Hozzátették, hogy a határátkelők egészen 2023. január 1-ig teljes funkciójukban működnek, és az épületek sorsával kapcsolatban ezt követően születik döntés.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek