Befejezték a szombathelyi Csónakázótó melletti járda felújítását

Éppen elkészült a Szentivánéji vigasságokra. Következik a Hunyadi út.

Bő három hete írtunk Nagyon dolgoznak - Elkezdődött a Csónakázótó melletti járda felújítása 2022. June 01. 17:03 arról, hogy elkezdődött a Csónakázótó melletti járda felújítása. A munka kezdetét a Facebookon jelentették be , ahol azt is megígérték, hogy a Szentivánéji vigasságokig be is fejezik a felújítást.

Járdafelújítás, Csónakázótó
Forrás: Facebook / Szombathely MJV

Most kiderült, hogy az ígéretet sikerült betartani, a Szentiváni vigasságok ma, azaz péntek délután kezdődnek, a város hivatalos Facebook-oldalán pedig most azt jelentettlék be , hogy befejezték a Csónakázótó melletti, mintegy fél kilométeres szakasz teljes körű felújítását.

Járdafelújítás, Csónakázótó
Forrás: Facebook / Szombathely MJV

Hozzátették, hogy folytatódik az önkormányzat 200 milliós járdafelújítási programja, következik a Hunyadi út, ahol már dolgoznak is a munkások.

Járdafelújítás, Csónakázótó
Forrás: Facebook / Szombathely MJV
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet