Nagyon dolgoznak - Elkezdődött a Csónakázótó melletti járda felújítása

Azt ígérik, hogy a szentivánéji bulira készen is lesz.

"Célegyenesben a Csónakázótó melletti járdaszakasz felújítása: a SZOVA Nonprofit Zrt. már aszfaltozási munkákat végez a Bartók Béla körúton, az uszodával szemben. A csaknem 400 méteres szakasz felújítása a Szentivánéji vigasságokig be is fog fejeződni" - írja a szombathelyi önkormányzat a Facebookon .

Forrás: Facebook / Szombathely MJV

A fotók tanúsága szerint a járda egy része már el is készült, gyorsan haladnak a munkások.

Forrás: Facebook / Szombathely MJV

A Csónakázótó uszodával szemközti járdájának felújítását egy áprilisi, a Váci utcában tartott sajtótájékoztatón Félkilométernyi járdát újítnak fel a szombathelyi Váci Mihály utcában April 21. 14:41 is emlegette a városvezetés azzal, hogy hamarosan rendbe teszik az emlékmű környékét is.

Forrás: Facebook / Szombathely MJV
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet