Javítják a gasztonyi bekötőutat, forgalomkorlátozás lesz

2022. július 1. péntek 16 óra és július 4. hétfő 6:30 között a munkaterületre senki nem hajthat be.

Folytatódnak a burkolatjavítási munkálatok a Gasztonyi bekötőúton, Csákánydoroszló és Gasztony között. Az új burkolatalap állagának megóvása miatt 2022. július 1. péntek 16 óra és július 4. hétfő 6:30 között a munkaterületre senki nem hajthat be, ideiglenesen megszűnik a jelzőőrös forgalomirányítás és teljes útzárat vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Ezt követően várhatóan július 7-e, csütörtök 16 óráig a lezárt útszakasz két végén ismét jelzőőrök irányítják majd a forgalmat, így a közlekedők úticéljuktól függően a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak. A munkálatok végéig Gasztony községet Csákánydoroszlón át továbbra is a 8-as főúton kijelölt terelőúton lehet megközelíteni.

A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek