Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jövő héttől már máshogy számolja a lájkokat a Facebook!

Drasztikusan csökkenhetnek a népszerű Facebook-oldalak rajongószámai, mivel a közösségi oldal ugyanis hétfőtől „leszámolja” az inaktív felhasználókat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezentúl hitelesebb képet kaphatnak a különböző Facebook-oldalak a rajongóik valós számáról, de ez egyúttal kevesebb követőt is fog jelenteni. A Facebook jövő héten aktiválja új algoritmusát, amely már nem számolja majd azokat a felhasználókat, akik meghaltak – és oldalukat örökölték, vagy emlékoldallá alakították –, illetve azokat sem, akik deaktiválták profiljukat.

A döglött lájk már nem lájk
Sam Woolley / Deadspin

Előreláthatólag a deaktivált felhasználók körének levonása lesz nagyobb hatással az oldalak lájkszámlálójára. Az új metódus összesített hatása a nagyobb oldalaknál lesz jól érzékelhető, ezek üzemeltetői drasztikus csökkenéssel számolhatnak, de végeredményben ők is jól járnak, hiszen sokkal pontosabb képet kaphatnak az oldaluk valódi értékéről.

Ez az adag mehet a kukába
seoclerk.com
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tech

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra