Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Józing Tóni a segítségetekkel felélesztette a Szombathely-Oberwart vasút ügyét

Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.

Józing Antal kollégánk most az utóbbi néhány hónap egyik legmeghatározóbb nyugatos cikkéről mesél nektek. Sikerült ugyanis a segítségetekkel felélesztenie a Szombathely-Oberwart vasút ügyét. Most vagy soha? - Ismét mozgásban a Szombathely-Oberwart vasút ügye March 05. 07:04 Már az illetékes minisztérium asztalán van az ügy és a parlamenti felszólalások témája is.

Elindult a Nyugat.hu rendszeres támogatókat kereső kampánya!
Itt lehetsz rendszeres havi támogatónk!
Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk!

Itt pedig követheted Kövesd fotósunkat a gencsi BMX-pályára! March 21. 21:36 Mészáros D. Zsolt fotósunkat a gencsi BMX-pályára!

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra