Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Józing Tóni a segítségetekkel felélesztette a Szombathely-Oberwart vasút ügyét

Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.

Józing Antal kollégánk most az utóbbi néhány hónap egyik legmeghatározóbb nyugatos cikkéről mesél nektek. Sikerült ugyanis a segítségetekkel felélesztenie a Szombathely-Oberwart vasút ügyét. Most vagy soha? - Ismét mozgásban a Szombathely-Oberwart vasút ügye March 05. 07:04 Már az illetékes minisztérium asztalán van az ügy és a parlamenti felszólalások témája is.

Elindult a Nyugat.hu rendszeres támogatókat kereső kampánya!
Itt lehetsz rendszeres havi támogatónk!
Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk!

Itt pedig követheted Kövesd fotósunkat a gencsi BMX-pályára! March 21. 21:36 Mészáros D. Zsolt fotósunkat a gencsi BMX-pályára!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra