Junior OB győztes lett a SzoESE sportolója

Jacsev Sámuelnek idén már voltak komoly eredményei, ezzel azonban Eb-re és vb-re kvalifikálta magát.

Parádfürdőn rendezték meg az idei ifjúsági Hegyifutó Országos Bajnokságot, ahol a SzoESE atlétája, Jacsev Sámuel is megmérettette magát.

A rajt után egy darabig aszfalton, azt követően a sárga túristajelzésen erdei terepen vezetett a versenypálya 10 km-es útvonala, összesen 825 méter szintkülönbséggel. A fiatal sportoló ezen a pályán 53:55-ös idővel szerzett aranyat.

SzoESE

Samu idén már a Mezeifutó Országos Bajnokságon bronz, a 10 000 m-es OB-n pedig ezüstérmes volt a Junior korcsoportban. Kívés István tanítványa azonban ezzel az eredménnyel már a 2017 évi Hegyifutó Eb-re (Kamnik, Szlovénia) és a VB-re is (Premena, Olaszország) is kvalifikált.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport