A karácsonyi dísszé változott traktor története

Ezekkel a képekkel búcsúzunk az idei karácsonytól, találkozunk jövőre, ugyanitt.

Két évvel ezelőtt látogattunk el Náraiba, ahol egy traktort változtattak karácsonyi dísszé. Ezzel a történettel és ezekkel a képekkel búcsúzunk az idei karácsonytól. Találkozunk jövőre, ugyanitt


Náraiban az Árpád utca 1-es szám alatt találhatók a Putz család traktorai, szám szerint három, amiket az idei karácsony alkalmára ünneplőbe öltöztettek.

Nárai traktor
Nem mindennapi látvány, az egészen biztos
Mészáros Zsolt sadness

A traktorok tulajdonosa Putz Attila, aki nem a zanati képviselő Putz Attila, hanem a nárai mezőgazdász Putz Attila. A névrokonság miatt egyébként Attila gyakran kap például olyan e-mailt, ami a képviselőnek szól, de azt mondta, már hozzászokott és nem zavarja.

"A házat nem is nagyon díszítettük fel, mivel a traktorok után már nem maradt mivel. A három járgány viszont gyönyörűen világít, és ez a gyerekeknek köszönhető" - mesélte Attila.

A gyerekek alatt pedig Putz Benjámint és Putz Alexát érti, illetve Szakály Bencét és Horváth Rolandot, akik nyári gyakorlatukat töltötték a családi vállalkozásnál, de azóta is szívesen visszajárnak segíteni és tanulni.

"A lányom állt elő az ötlettel, hogy fel kéne díszíteni a traktorokat, én pedig rögtön rávágtam, hogy milyen jó ötlet. Örülök neki, hogy a gyerekek élvezik a szabad levegőt, a mezőgazdaságot és a kreatív dolgokat, és nem a gép előtt ülnek egész nap. Mondtam is a lányomnak, hogy díszítsenek csak, szívesen állom az anyagiakat" - mondta el Attila.

Nárai traktor
A háromból az egyik traktor egyébként most is szolgálatban van, feldíszítve rója a szántókat
Mészáros Zsolt sadness

A fényárban úszó traktorok egyébként vonzzák a kíváncsi tekinteteket, sok nézelődő fordult meg a napokban a család udvarában. Attila elmondta, hogy lánya teával, forralt borral és szaloncukorral várja a látogatókat, akik beülhetnek a traktorokba is, kérdezhetnek és körbenézhetnek.

"A mezőgazdaság szeretetéért csináljuk az egészet. Eleve ezért juthatott eszébe a gyerekeknek, hogy traktort díszítenek ház helyett, és az érdeklődőket is ezért fogadjuk szeretettel" - tette hozzá Putz Attila.

Nárai traktor
A teljes galériáért kattintson a képre!
Mészáros Zsolt sadness
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria