Karácsonyra jelenik meg a Vörös Ferenc-album

"Az élet szép, mindenkinek tudom ajánlani" című könyv bemutatója jövő pénteken lesz a Szombathelyi Képtárban.

A 2019 márciusában elhunyt Egy szombathelyi legendával lettünk szegényebbek - elhunyt Vörös Ferenc grafikus 2019. March 13. 08:26 Vörös Ferenc Vas megyei egyik legismertebb képzőművésze volt, aki a művészeti tevékenység mellett több iskolában is tanított.

Most karácsonyra új albuma jelenik meg, amelynek bizonyára örülnek rajongói és egykori tanítványai.

„Az élet szép, mindenkinek tudom ajánlani" című könyv – amely Vörös Ferenc életművét és alkotásait mutatja be - bemutatója 2021. december 17-én (pénteken) délután 5 órakor lesz a Szombathelyi Képtárban.

Az eseményen beszédet mond Czebula Anna képtárigazgató és Torjay Valter festőművész, művészettörténész, felszólal még Mentes Vilmos (kolléga, barát), Devecsery László (író, költő), Gadóczy József (rajztanár, tanítvány) és Vörösné Buday Mária (a festőművész özvegye).

Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Egy szombathelyi legendával lettünk szegényebbek - elhunyt Vörös Ferenc grafikus

Az közismert szombathelyi képzőművész 88 éves volt. Nyugodjék békében!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra