Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Karácsonyváró műsor a Berzsenyi-könyvtárban

A Vasi Múzeumbarát Egylet szervezte az adventi estet.

A tavalyi kényszerszünet után ez évben ismét megrendezte verses-zenés adventi műsorát a Vasi Múzeumbarát Egylet nyitott versmondó köre.

A „Fölöttünk csengőn, tisztán énekel az ég” című zenés karácsonyváró rendezvény megtöltötte a Berzsenyi Dániel Könyvár, földszinti előadótermét.

Igazán szép, lélekmelegítő, verses, zenés összeállítás volt, amivel ráhangolódhattunk az ünnepekre.

Vasi Múzeumbarát Egylet karácsonyváró műsora
Kattintson a képre a galériához!
Nagy Zoli

Gordonkamuzsika:
Bach: szóló szvit (részletek) – Orosz Sándor
Magnificat – Schmidtné Vinczi Réka, Orosz Sándor
Gitár- Ének:
Hallelujah – Kaposi Dóra
A műsort szerkesztette és rendezte: Takóné Hoós Ildikó
Vasi Múzeumbarát Egylet karácsonyváró műsora
Kattintson a képre a galériához!
Nagy Zoli

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra