Keddtől ismét lesz világítás a Sugár úti futópályán Szombathelyen

Ha eddig esetleg arra vetemedett volna, hogy sötétben fusson, már nem kell.

„Keddtől időszakosan ismét égni fog a Sugár úti futópálya világítása” közölte Facebook-oldalán a szombathelyi önkormányzat.

Mint írják, a sikeres egyeztetéseknek köszönhetően december 31-ig heti két napon, kedden és csütörtökön biztosan fel lesznek majd kapcsolva a pályareflektorok 17 és 19 óra között.

Heves vita után, a Fidesz-frakció tartózkodásával szavazta meg a közgyűlési többség még szeptember végén azt a 74 pontos takarékossági csomagot, Bezár a mozi, költözik a szimfonikus zenekar – Elfogadta a 74 pontos takarékossági csomagot a szombathelyi közgyűlés September 29. 16:57 melynek egyebek melett része volt az is, hogy nem lesz világítás a Sugár úti futópályán.

„Tisztelt sportbarátok! Értesítjük önöket, hogy Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatának a takarékossági programról szóló 298/2022 (IX:29.) Kgy. számú határozata alapján a Sugár úti futópálya világítása 2022. október 17-től szünetel” – adta hírül a Facebookon még október 14-én a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola.

Most viszont mégis sikerült megoldást találni, így ismét biztonságosan és komfortosan tudnak esténként edzeni a hivatásos és amatőr futók Szombathelyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport