Kedden ülősztrájkolnak a szombathelyi Bolyai-iskola diákjai

Az első három óra alatt.

„Az Egységes Diákfront január 31-ére országos ülősztrájkot hirdetett meg, amelyhez a Bolyai is csatlakozik. A diákok az első három órában fognak szolidarítani a tanárok mellett” – közölték lapunkkal a szombathelyi iskola szervezői.

Nem ez az első alkalom az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban. Tavaly decemberben, amikor országos sztrájkot hirdettek a pedagógus szakszervezetek, a tanulók is csatlakoztak Ülősztrájkba kezdtek a szombathelyi Bolyai-iskola diákjai 2022. December 08. 09:56 : ülősztrájkot hirdettek az első 3 órára.

Ülősztrájk a Bolyai-iskolában 2022. december 8-án

Akkor az ELTE gyakorlók dolgozói közös nyilatkozatot Ülősztrájkba kezdtek a szombathelyi Bolyai-iskola diákjai 2022. December 08. 09:56 is kiadtak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Ülősztrájkba kezdtek a szombathelyi Bolyai-iskola diákjai

A tanárok közül pedig 58-an sztrájkolnak csütörtökön.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek