Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gyógyítható-e az egészségügy? - Előbbre lép a Markusovszky kórház független szakszervezete

A V mint Vas Egyesület szombathelyi kerekasztal-beszélgetésében az egészségügy lesz a soros.

Dr. Dénes Tamás, a Rezidens Szövetség leköszönt elnöke, a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetének (RESZASZ) elnöke, dr. Takáts Lajos idegsebész főorvos - a Markusovszky Egyetemi Oktatóhórház független szakszervezetének elnöke, dr. Kiss Béla mellkassebész főorvos – a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház független szakszervezetének alelnöke.

Ők lesznek a V mint Vas Egyesület soron következő kerekasztal-beszélgetésének résztvevői. Helyszín a szokásos, a Fő téri Art Café emeleti különterme, az időpont: 2016. május 27. 18 óra. Moderátor: dr. Szendrő-Németh Tamás.

A V mint Vas Egyesület meghívta prof. dr. Nagy Lajost, a Markusovszky kórház főigazgatóját is.

Kerekasztal Kövesdi Veronikával és Juhász Péterrel
Galériánk az előző kerekasztal-beszélgetésről
Vágvölgyi Bálint

A rendezvény során együttműködési megállapodást is aláírnak a Reszasz és a Markusovszky Kórház Szakszervezete között, melyben az egészségügy alulfinanszírozott helyzetében az elvárható intézkedések meghozatala céljából közös fellépést irányoznak elő. Ezzel egy széles körű érdekvédelmi szövetség alapjait kívánják letenni - írja a meghívó.

A V mint Vas Egyesület az internetadó elleni tüntetésekből nőtte ki magát A dühös egyetemista lány és a Fidesz elleni küzdelem bozótharcosa érkezik Szombathelyre pénteken 2016. April 12. 10:09 , ma már bejegyzett egyesületként működik. Bő egy hónapja frissítették fel kerekasztal-beszélgetéseiket, akkor Kövesdi Veronika, dühös egyetemista lány és Juhász Péter, a Fidesz elleni küzdelem bozótharcosa volt a vendégük Juhász Péter: Az a célja Orbánnak, hogy a közpénzekből új arisztokráciát építsen 2016. April 16. 07:44 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra